Followers

Tuesday, March 29, 2011

5 Perkara Tak Senonoh Susah Ubah

Setiap hari korang ade tak perkara, perbuatan atau tindakan tak senonoh atau kurang siuman yg korang buat dan ianya susah utk diperbetulkan. Kongsikan 5 perkara tersebut. <--- soalan karangan Bahasa Melayu STPM taon depan.

5 Perkara Tak Senonoh Susah Ubah Chunk

1. Selalu lupa nak bayar lepas beli barang. Main blah mcm tu je lps org kedai tu bungkuskn barang. (byk kali kene kejar ngn tokey kedai)

2. Tido tak kira tempat, masa dan waktu. Ko bawak la aku kt mane pn. Dlm mase 5 minit je aku bley membutewzzzz.

3. Sering konfius letak henpon kt mane sedangkan baru seminit lepas gune. Padahal ade dlm poket seluar je. Tak pun tgh pegang. Sambil pegang henpon sambil cari henpon tu. Bongok kan.

4. Suka rosakkan barang yg orang bagi. Jangan la berani2 bg aku barang yg comel2. Cthnya seperti cekak rambut, key chain, rantai ade manik2 atau benda2 yg kecik ni. Sekejap je hancur lebur.

5. Tidak dapat dikesan. Tolong kesankan?


10 comments:

SHAHIRAH TERMIDI said...

1. pencuri tak handal.

2. lelaki memang macam ni. -___-"

3. AAAAA, INI, SELALU JADI KEPADA SAYA. teruk gila.

4. agak-agak kalau orang bagi perempuan comel kat you, patah riuk tak perempuan tu? LOL.

5.kaki gebang, annoying, GAY dalam hati. xD

Trueno said...

@SHAHIRAH TERMIDI
LES. dlm hati gak. -__-"

Nurul Afifah said...

1> buat muka xbersalah pastu bayar
2> talent ni.!
3> dgn spek n hp slalu lupa letak kat mne
4>sme... =.='

Trueno said...

@Nurul Afifah
no 5 mane? tak dpt dikesan gak? ohek3..

SHAHIRAH TERMIDI said...

HAHAHAHAHA.

eh lupa.

5. KAKI TOLONG ORANG YANG HELPLESS. TERIMA KASIHHHH. *nada gay.

Trueno said...

@SHAHIRAH TERMIDI
lu pnh mkn sushi usus kucing cicah dgn budu tak? nada LES.

SHAHIRAH TERMIDI said...

PENGOTOR. you mesti pernah. KAN KAN KAN?

Cikin said...

number 5 selalu buat ! haha ,

syafiqakarim said...

semua taknak.
nak tangkap gambar mcm tu juga.
ok bai. ;p

Encik Daun said...

agak2 ko mkn lupe byr x ?
hahaha..