Followers

Friday, April 8, 2011

Taktik keji makan free

Kalo korang lapor tgh2 mlm bute, aku ade 1 taktik keji yg korang patut cuba try test tgk jadi ke tak. Taktik keji ni khas utk budak2 kolej yg kebulur memanjang time tgh buat esemen or tesis tgh2 mlm. Setakat nie aku punya taktik keji ni mmg menjadi lebih 10 kali.

Kalo kt tempat korang ade cafe atau gerai mmg patut cuba. Biasanya cafe kt tempat aku ni tutup dlm kol 2.30 atau 3 pagi. Time tu pekerja2 cafe tgh kemas2 barang dan sapu2 lantai. Masa tu la aku terkinja2 buat muke terkejal mintak makanan lebih kot2 ade lagi. Ko jgn riso la kompem ade makanan lebih punya. Pekerja cafe tu kompem bagi free sebab dia dah malas nk berkira dgn org yg muka tak malu mcm aku ni. ohek3...



hasil taktik keji mlm tadi =)

selamat mencuba!
^_^

4 comments:

Mr H said...

Yeahh.. Aku memang suka taktik ni... haha

Mra Mastura said...

hulur ah sket!!

niesa afrina said...

adoi , best gila dapat free .

Trueno said...

korang kalo nk mkn free try la taktik kotor ni ye..ohek3..