Followers

Friday, July 15, 2011

Segmen BTO : Kawan Blogger Saya


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca yang dihormati. 

Ini adalah segmen khas untuk semua warga Blogger Tercinta Official.



Task :

1. Buat satu entry dengan tajuk SEGMEN BTO: Kawan Blogger Saya.
2. Ceritakan tentang perangai dan pe'el rakan blogger anda tak kisah la apa-apa pun, janji something yang menarik tentang perangai dia yang patut orang lain tau, atau perangai pelik dia ke hehe.
*nak backlink atau tidak kawan blogger anda itu, semuanya terpulang pada anda
3.Buat seringkas yang mungkin

Terma dan syarat :


1. Terbuka kepada semua blogger aktif di Malaysia
2. Join fan pages Blogger Tercinta (BTO)
4. Tag 5 orang rakan blogger anda yang aktif.
5. Copy term and banner dan backlink kat entry ni.
6. Tinggalkan link penyertaan kat comment box entry ni.

Segmen yang TERBAIK akan diadili oleh 5 orang admin BTO

---------------------------------------------------

Untuk segmen ni aku telah memilih seorang blogger yg korang sendiri dah kenal. 


Beliau juga adalah salah sorang daripada Admin BTO. Mule2 kenal mamat sewel ni kepala aku terus masuk dgn kepala dia. Antara kepala aku dgn kepala dia, kepala dia lagi biol. Sebab time kecik2 dulu dia ni suka telan botol kicap. 

Kami akan berubah menjadi Lacoste pada 3.30 pagi dan mangsa2 kami adalah awek2 yg comey2 dan hot2. Walaupun dia ni tak ensem tp ramai pompuan sering terpedaya dgn wajah Anuar Zain beliau. Sungguh tidak sopan perangainya. 

Aku nk bgtau satu rahsia. Eddy punya blog iaitu Doposen.com adalah TAGLINE aku. Manakala aku punya blog iaitu Ohek3.blogspot.com adalah TAGLINE Edddy. Kami menggunakan tagline ini sewaktu menjadi gengster di sekitar Bangsar dan Brickfield suatu ketika dahulu. Kurang ajar sungguh dia menggunakan tagline aku tanpa membuat perjanjian sulit dgn aku dulu. 

Btw, sampai sini dulu ringkasan tentang Segmen BTO : Kawan Blogger Saya. Kepada anda yg mahu membongkar rahsia kawan blogger anda, jgn buang masa lagi. Dapatkan Jusmate 5 di kedai runcit sekitar rumah anda sekarang!

5 orang pengedar Jusmate 7 Edisi Terhad :







Segmen duration :
12/7/2011 - 17/7/2011
at 12.00 am








6 comments:

Mra Mastura said...

ala abg ni. org lain aaa

Chunk Kul said...

@Mra Mastura
eley nk ckp org tiru die lettew

UYC said...

haha sengal along :D agagaga

fairuz said...

aaaa yuz nak buat pasal along la. buli? hhahaahhaa

Chunk Kul said...

@UYC
ko lg sengal..:3

Chunk Kul said...

@fairuz
boley2..buat yg baek2 je tau..ngeeeee