Followers

Thursday, July 21, 2011

Fasilitator Eskelator

esok aku akan ke pulau pangkor selama 9 hari. aku dan sorg lg rakan ditugaskn oleh jabatan kami utk menjadi fesi kepada student dari jepun, korea, brunei, thailand dan malaysia sndiri. oh gosh, kulit aku akn bertukar menjadi hitam metalik lepas ni. kt sana nanti aku akan update la. itu pn kalo line berukben digi ni ok. sape2 nk kirim keychain ke, ikan masin ke, telur masin ke, kicap masin ke, bank in la ea. gua tgh sengkek. okdabai.

3 comments:

ainaa.syafiqah27 said...

nak istana pasir.. hehehe

izfanora said...

dah balik sptutnyar.. awat blog berhabuk jer.. ? :P

Otomen Chunk said...

@izfanora
itu lah pasal..dah dekat sebulan ta update..:3