Followers

Monday, January 17, 2011

Cara-cara Untuk Mengetahui Password Facebook GF / BF / Rakan anda :: Chapter 74

Entri kali ni kalo ak post mesti ramai yg bley bukak FB org lain.

Korang jgn salah gunekn plak FB org.

Ni entri khas utk org yg kuat jeles dgn gf / bf die.

Mane la tau kn kot-kot gf / bf korang maen kayu 3 kt dlm inbox msg FB.

Bley kantoikn dorg.

Ataupun  kwn yg nk pedajal kwn pn bley try. hihi

Tapi ada syarat2nya kalo korang nk tau password FB org gf / bf korang nie.

Syaratnya mudah saja.

Paling penting FB tu adalah FB gf / bf korang.

Kalo korang bukak FB org lain mane la tau korang kene belasah ke..kene saman ke..

Silap aribulan ak pn kene masuk court atas dakwaan membocorkan rahsia cara2 utk tau password FB org.

Lagi satu yg penting gak, korang kene tahan telinga.

Kot-kot kene maki time tu jugak kn.

Ok mari kita lihat bagaimana caranya utk mengetahui password FB gf / bf korang.

Ada 2 langkah saja.



Step 1 : Korang kene tau email gf / bf FB korang. Kalo xbley hafal, sila salin dan tampal dpn laptop.

Step 2 : Korang mintak la sendiri password FB kt gf / bf korang tuh. Kalo die xnk bg nasib korang la.

Mudah kan?

Bila dah dapat korang bley la usha2 FB gf / bf korang dgn mudah!

Selamat mencuba!!!!

Jgn mare...>.<

5 comments:

mr.panda said...

ciss..naseb baik aku xde lg gf.lau x,msti aku nk cuba ni..hahaha

Yuni Aisyah said...

lor...ingtkan ada trick nak dptkan dgn secret...tp ni kne g mintk kt bf/gf..haha..

ikeen said...

idea yang bernas..aku suke beb

sab said...

cesss.. ;p

aswad said...

cam sial jer. mati2 la aku ingat ade 4000 org komen dlm ko nyer post nih, haishh