Followers

Wednesday, January 12, 2011

Gempar!!! Jumpaan Manuskrip Perbualan Kaum Mayan Tentang 2012!!! :: Chapter 71






Gempar!!!!
Sebuah manuskrip perbualan Raja kaum Mayan telah ditemui oleh ahli arkeologi yang berpangkalan di US.
Jumpaan tersebut dijumpai pada awal pagi semalam di kawasan tapak kajian.
Menurut ketua arkeologi tersebut, manuskrip ini telah dijumpai di kawasan perkuburan pemerintah kaum tersebut.
Mereka sangat terkejut dengan jumpaan ini yang pada awalnya disangka adalah sehelai daun kering.
Manuskrip perbualan tersebut menguatkan lagi dakwaan bahawa satu kejadian yg dasyat akan berlaku pada 2012.
Kini para arkeologis tersebut  sedang meneruskan usaha lanjutan bagi mencari seberapa banyak lagi bukti.


Piramid Kaum Mayan


Kisah mengenai kiamat yang akan berlaku pada 21 Disember 2012 kini, makin menjadi kebenaran.
Korang takot x?
Ape agaknya akan jadi ye masa tarikh tu.
Korang dah prepare nk hadapi semua tu?
Lagi 1 taon 11 bulan tarikh tu akan tiba dari sekarang.
Sekejap je kan..


Kerja mencari gali sdg dilakukan


Mari kita sama-sama baca manuskrip tersebut yang telah diterjemahkan ke dalam bahasa Inggeris.
Sila tarik nafas sebelum membaca.
Moga korang tenang dan redha dgn apa yg terjadi.


Manuskrip tersebut dalam bahasa Kaum Mayan



Mayan King: "Hey, you finish that calander yet?"
Mayan Calender Maker: "No, almost done with 2012 though"
Mayan King; "2012!!! Are you kidding me?! We'll all be dust by then, just end it there"
Mayan Calender Maker: "Wont that look odd?"
Mayan King;"Who cares, not like it means anything you know?"
Mayan Calender Maker: "Yeah...I guess...."

sumber : kalender atok aku.



Pada hari tersebut akan berlaku perlanggaran antara Bumi dgn planet Namek.
Maka, Bumi akan musnah.
Selepas itu Atromen Taro, Mebius dan Seven akan membanting tulang menyelamatkan manusia.
Pada hari tersebut juga raksasa Gordox akan menjadi kawan baik kpd Atromen.
Mereka sama-sama menyelamatkan mangsa yang masih terselamat.
Selepas itu manusia akan hidup dgn aman dan damai selamanya..happy ending..>.<


Sakit ati x bace?
Ekekekeke....

p/s : sori la..ak xde idea nk update blog nie...

4 comments:

Mra Mastura said...

keh3... =)

LittLeMyRsHMaLLoW said...

sengal kan~
kan best kalo ade sailormoon dan powerpuffgurl Z....
plisss masukkan sekali plisss~

Chunk Sengal said...

@LittLeMyRsHMaLLoW
akn dipertimbangkn sebentar lg..

Huda~ said...

abang good job!! hehe