Followers

Friday, February 4, 2011

Pengumuman Terbaru!!! :: Chapter 93

Pengumuman! Perhatian perhatian!




Ngehehe...saje je nk pomot tab kt atas nie.

Senang2 ade mase lapang usha la tab-tab kt atas nie.

Kalo korg nk tgk berita online, klik la kt online news. 

Kalo korang nk tgk usha sukan2 yg ade kt dunia nie, klik je kt world sports. utk kaki bola pn ade..>.<

Kalo korg nk maen snuker on9, klik je kt online billiards game tu. nk maen kene register lu. patu maen la puas2. bley lwn ngn otai2 snuker kt dunie nie. ni kire tmpt praktis korang la sblm korg g snuker bebetol kt mid valley tuh. =P

Patu kalo korg nk donlod sofware ke, muvie ke, klik je kt sofwares & muvies donlod tuh. mcm2 sofware n muvie korang bley donlod. 

Nanti kalo rajin, ak buat byk2 lg. >.<

p / s : ini adalah tempat2 yg slalu ak gune. kalo korang ade tmpt lg best jgn segan silu utk share >.<


2 comments:

Mra Mastura said...

yg game snooker tu cambest kan =P

Chunk Sengal said...

@Mra Mastura: jum la lwn kalo terel..ekekeke