Followers

Thursday, February 10, 2011

Tips Hari Ini : Lokasi Terbaik Untuk Anda Membuat Dosa :: Chapter 103

Lokasi terbaik untuk anda buat dosa ape? Buang bayi! Ya! Buang bayi! Ada 7 lokasi semuanya.

1. Kawasan perumahan : Letak je depan umah org. Pastu tinggalkan sket kain baju. Tekan loceng umah org tu pastu ko lari laju2 nyorok blakang pokok sambil skodeng. Agak2 tuan rumah tu tak amek bayi ko, ko try umah jiran dia plak.

2. Tempat pembuangan sampah : Ini stok pompuan sampah gak la. Memang ko kene buang kt tmpt sampah gak. Jangan lupe pakaikan saluran oksigen kt bayi ko lu. Mane tau die tak bley tahan busuk sampah tu kan. Agak2 kalo ade ulat kt tmpt sampah tu, ko sapu la sket tmpt tu kasi bersih sket. Itu pn nk kena ajar ke? Oh, lupe..sampah masyarakat mcm ko mmg takde sivik. 

3. Tepi jalan : Ini kalo nk buat kena hati2 sket la. Jgn bg org nampak. Kalo bley ko buat tgh2 mlm sket. Agak2 line clear, ko letak baik2 bayi ko kt tepi jln. Pastu ko lepak lu jauh sket. Mane tau lepas sejam takde org lalu kt situ. Ko try port lain plak. Takot2 ade anjing makan bayi ko je.

4. Sungai : Port ni mmg terbaek gak la. Alang2 bayi ko nk tesembul tu ko ajak la pakwe ko g sungai. Alang2 bley basuh darah2 ko skali. 2 in 1. Jgn ko hanyutkan bayi ko lak. Ko ingt ade jin nk dtg kutip bayi ko? Letak kt atas batu sudey. Kang 2-3 jam ade la tu org asli dtg amek. Dun wori bebeh.

5. Semak samun : Ini kire port kenangan la ni. Yela, ko beromen pn kt dlm semak kan. Kirenye bak kate org dulu2, sirih pulang ke gagang. Balut la sket bayi ko. Takot2 ade ular mkn. Tak kesian ke..ak nk nangis da nie...

6. Tandas : Dalam tandas pon ko kene pilih gak. Ko jgn plak pilih tandas yg basuh sebulan sekali. Mengamuk bayi ko nanti. Busuk doe. Letak la kt tandas yg elok sket mcm tandas kt Mid Valley ke, Times Square ke, KLCC ke..at least ade air-cond. Tempat best lak tu siap ade lagu org nyanyi lagi. Bak kate omputih, sejuk perut lahirkan anak haram. 

7. Masjid : Ini lah tempat terbaik utk ko buang bayi. Mane tau la kan, bile bayi ko da besar nanti die bley jd tahfiz al-Quran, bley jd imam, bley jd Muazin, bley jd orang2 alim ulamak. Bile agak2 ko da nk mati nanti, ko g cari die kt masjid tu. Time tu ko ngaku la ko ni mak dia. Mane tau hati dia lembut utk maafkan ko dan trime ko balik. Nanti bley dia semayangkn jenazah ko. Pastu ko tunggu jela azab kubur. Ok da la..nk menitik da air mate ak ni.

Selamat mencuba!

Salah siapa? Masing2 jawab sendiri. BODOH.


Sumber : Kosmo


p / s : terdiam.

9 comments:

ikeen said...

hey dude..dose terbaik la paling ngeTOP kan..haha

Chunk Sengal said...

@ikeen oyeah..lebih terbaek kalo ko tlg TOPupkn henpon ak. agagaga

Pink Princes said...

Wah.. siap buat kajian lg.. temapt2 nk buang bayi nie.. sian depa nie jd mangsa

Yuni Aisyah said...

mmg terbaek la port buang bayi...cian kt bayi yg tak berdoa..kalo xnak bg la sini..huhu

Chunk Sengal said...

@Pink Princes
kajian mmg ade setiap kes..>.<

Chunk Sengal said...

@Yuni Aisyah
bayi mane reti berdoa lg..>.<
aah kn bg je kt sya..

fairuz said...

hahaha.ko memang pompuan ape la aku nak cakap pon tak tau.merendahkan maruah kaum je. grrr

Mra Mastura said...

xperlu buang kot..

aLieF si Muncung ManiS said...

inilah masnusia terkutuk..lebih teruk dari binatang...bak kata orang "dalam dunia binatang ada tak ada manusia,,tapi dalam dunia manusia ada BINATANG!!! kalau tak nak itu bayi,,bagi la kat alief..alief tak ada adik kecik dah..